Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2021, 13:39   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
32 ev daha karantinada




Karasu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu son 2 günde 32 konutu daha karantina altına aldı. Bu kararlarla nisan ayında karantina sayısı 340’a yükseldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Karasu'da koronaya karşı denetimler ve tedbirler sıkılaştırılırken, 20- 21 Nisan tarihlerinde toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplam 32 konut için karantina kararı aldı. Covid-19 testi pozitif çıkan ve temaslı olarak tespit edilenlerin bulunduğu evler karantinaya alınarak 10’ar gün giriş-çıkışlara kapatıldı.

Eklenen son rakamla Hıfzıssıhhanın nisan ayında aldığı karantina kararı sayısı 340’a yükseldi. Edinilen bilgilere göre İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun 2021/82 ve 82 nolu kararları gereğince; Yalı’da 13, Kabakoz’da 6, Aziziye’de 5, İncilli ve Yassıgeçit’te 2’şer, Limandere, Kurudere,Karasu ve Kızılcık mahallelerinde ise birer konut karantinaya alındı.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan