Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2021, 16:37   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karısını taciz eden adam randevu verdi, buluşma noktasında dehşet saçtı




Bursa’da bir kişi, karısını mesajla taciz eden şahsa randevu verip, buluşma noktasına geldiğinde 10 yerinden bıçakladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kokrunç olay, akşam 19.45 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesinde meydana geldi.

MESAJLA TACİZ EDİYORDU
Edinilen bilgiye göre, Cuma G.,(43) isimli şahıs; Y.K.’nin eşi B.K.’yı mesajla taciz etmeye başladı. B.K, durumu eşine söylerken Y.K., Cuma G.’yi arayarak buluşmak istedi. B.K., buluşma yerine giden Cuma G. ve Y.K., tartışmaya başladı.


ÖFEKLİ KOCA DEHŞET SAÇTI
Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşürken, Y.K., yanında getirdiği bıçakla Cuma G.,’yi 10 yerinden bıçakladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı Cuma G.,’yi ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan Y.K.’ı bulmak için çalışma başlattı.

"KAÇTIĞINI GÖRDÜM"
Sesleri duyan Ramazan E., “İftar vakti yemeğimizi yiyorduk. Sesleri duyduk pencereden baktığımda bir kaç kişinin birini bıçakladıktan sonra kaçtığını gördüm” dedi.
Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan