Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2021, 20:33   #1
Çevrimiçi
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsun'daki imam, bayram namazı çıkışı hayatını kaybetti




Samsun’da bayram namazı sonrası silahla rastgele atılan kurşunların isabet ettiği imam hayatını kaybetti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Olay, Samsun’un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram namazı çıkışında vatandaşlar tarafından havaya rastgele silahlarla ateş açıldı.


VÜCUDUNA 3 KURŞUN İSABET ETTİ
Kurşunların isabet ettiği mahallenin 31 yaşındaki imam hatibi Fatih Akkuş’un vücuduna 3 kurşun isabet etti. Kurşunların hedefi olan Fatih Akkuş yere yığıldı.

31 YAŞINDAKİ İMAM HAYATINI KAYBETTİ
Çevredeki vatandaşlar tarafından olayın 112’ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, imam Fatih Akkuş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

31 yaşındaki imam Fatih Akkuş’un cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna, buradan da otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan