Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2021, 16:09   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Damar yolu açarken çocuğunu ağlattı diye hemşireyi yumrukladı, doktoru darbetti!




Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde hemşire Serhat Özcanlı'nın çocuğuna canını yakarken damar yolu açtığını ve ağlattığını iddia eden Muhammet Ç., Özcanlı'ya yumruk attı. Darbedilen hemşireyi korumak isteyen Dr. Yılmaz Aydın ise araya girmeye çalıştı. Gözü dönen baba, Dr. Aydın'a da saldırdı. Yaşanan olayın ardından Muhammet Ç. gözaltına alındı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Muhammet Ç., gece rahatsızlanan çocuğunu Çayırova’daki tıp merkezine götürdü. Hemşire Serhat Özcanlı, tedaviye başlamak için damar yolu açarken, çocuk ağlamaya başladı. Bunun üzerine Muhammet Ç., Özcanlı’ya "Canını yakıyorsun. Sen çekil, gelsin doktor yapsın" dedi.


ÖFKELİ BABAYA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR AMA...
Hemşire Özcanlı, damar yolunu doktorun açmadığını belirtince çocuğun babasıyla aralarında tartışma çıktı. Muhammet Ç.’nin yumruk attığı hemşire, yere yığıldı. Dr. Yılmaz Aydın, araya girmek isterken, Muhammet Ç., bu kez doktor ve hemşireyi darbetti. Yakınları ve tıp merkezinde bulunanlar, babaya engel olmaya çalıştı. Şikayetçi olunması üzerine Muhammet Ç., gözaltına alındı.

DARP ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA!
Muhammet Ç.'nin hemşireye yumruk attığı, Serhat Özcanlı'nın yere düştüğü ve arbede anları, sağlık merkezinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan