Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Venezuela'dan Türkiye'ye peynir ithalatı" iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "2020'de 1 gram dahi peynir ithal edilmemiştir" diyerek yanıt verdi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir süredir gündemde olan 'Venezuela'dan peynir ithalatı'na ilişkin açıklamalar bulundu. Bakan Muş, 2020'de Venezuela'dan Türkiye'ye peynir ithalatı olmadığını bildirdi.
Bakan Muş'un açıklaması şöyle;
"Venezuela'dan peynir ithalatına dair basında yer alan bazı sorular var. Kamuoyunu kısa ve net şekilde bilgilendirelim; 2020 yılında Venezuela'dan Türkiye'ye 1 gram dahi peynir ithal edilmemiştir. 2021 yılında ise; bugüne kadar gerçekleşmiş peynir ithalatı bulunmamaktadır."
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.