Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2021, 23:01   #15
ReLaX07
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SohbetFull Death AcizLigi

Esirkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
RisK ben yillardır sanaldayım senin gibi kadın kılıklı birini görmedim. Bir ara abi abi diğe yalvariyordun. Noldu da şimdi delikanlı ayakları çekiyon. Az delikanlı olun gelin karşıma. Gidip bazılarının arkasına gizlenip ve gelip burda yazıp çizip erkeklik etmeyin. Şu kadınlar senden daha delikanlı valla.

Bende Senin KADAR Gevşek birisini görmedim Söz Ağızdan Çıkar alakam olmadığı halde gelip banada küfür ettiniz sonuc neoldu sunucuna Doldurdum Küfürlü Nickleri Durdamıyosunuz Seni Düsman olarak bile görmüyorum Çocuksun Daha Sütünü İç Ve Devam et @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:59 --

Reon Nickli Üyeden Alıntı
ya sen hiç deişmicenmi oglum bu lamerlikle rezil olmaktan utanmıyorsun ya :d

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:50 -->-> Daha önceki mesaj 15:47 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güldürdün beni Mehmedim ya

Çocuk Daha Abisi Oyuncak vermisler eline onla oynuyor Dansöz Var Bide Bunun Yanında Death Denilen Bi Yartık kendilerince bişe yapmaya calısıyolar yapamıyolar biz sunucularına defalarca girdik elimizdeki cektiğimiz ekran fotoğraflarını atsak da utanmaz bu Yüz Yok Çünkü Bu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ı Kesin Babası Emzirdi
yoksa böyle olmazdı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver