Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2021, 20:48   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldukları anlar kamerada




Osmaniye’de sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, park halindeki iki araca çarptı. Kaza sırasında yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişi, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaza, 4 Temmuz günü Olukbaşı Yaylası'nda meydana geldi.

Şehir merkezinden Zorkun Yaylası yönüne giden A.K. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, yol kenarında park halinde bulunan S.G. ve F.K.’ye ait otomobillere çarptı.

KIL PAYI KURTULUŞ KAMERADA
Kaza sırasında yolun karşısına geçmeye çalışan M.G. (14) ile bir kişi, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

(DHA)

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver