Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2021, 09:00   #1
Çevrimdışı
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilge Eycil(27), Sedat Peker'in İyi Olduğunu Bilmenin Huzuruyla




Bilge Eycil(27), Sedat Peker'in İyi Olduğunu Bilmenin Huzuruyla Uykuya Dalacağına Kendisi de İnanamıyor...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sedat Peker'den yaklaşık 24 saat boyunca haber alınamaması nedeniyle yaşadığı endişeli bekleyiş gece yarısı son bulan Bilge Eycil(27) huzur içinde uyumaya hazırlanırken, nasıl olup da Peker'in can güvenliğinden endişe duyduğu bir noktaya geldiğine kendisi de anlam veremiyor.
Pazar günlerine Sedat Peker videolarıyla başlamayı 2 aydır alışkanlık haline getiren Eycil, "Önceden haber verdiği için bu sabah uzun bir video gelmemesini normal karşıladım. Ha yine de bir boşluk oldu tabii o ayrı ama en azından söz verdiği aperatif video gelir ya da bir iki tweet atar diye beklerken ses soluk çıkmayınca aklıma kötü kötü şeyler geldi. Resmen içim daraldı" derken, zaten bir süredir "ha yakalandı ha yakalanacak" diye diken üstünde olduğunu da sözlerine ekledi.
Eycil, 2 ay öncesine kadar ortadan kaybolmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendireceği Sedat Peker'in iyi olduğunu belirten tweet'lerini gece yarısı evin içinde "ohh be gayretullah reyis öldürdün bizi meraktan!" şeklinde sevinç narasıyla karşılayıp hemen müjdeli haberi arkadaşlarına haber verecek noktaya tam olarak ne zaman geldiğini bilmediğini belirtirken, ''Suçluluk duymam gerekiyor galiba ama zerre de duymuyorum ne yalan söyliym. Tamam mafya falan, bir sürü de pis iş yapmış ama şimdi karşısındakilere bakınca sütten çıkmış ak kaşık gibi duruyor. Hem Go da biliyormuş bak. Daha ne olsun." ifadelerine yer verdi.
Haftalardır varlığıyla pazar günlerine renk katan Peker'in bu hafta da yokluğuyla güne damga vurduğuna dikkat çeken Eycil, "Allah korusun şimdi başına bir şey gelse en sevdiğim dizi apar topar erken final yapmış gibi hissedecektim." sözleriyle hislerini anlatırken, önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümleri heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.



zaytung.com


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan