Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2021, 00:39   #1
Çevrimdışı
KarakıZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Faydalı Bilgiler: Mısır Kaynatmanın Püf Noktaları




Taze mısırı haşlarken renginin solmaması için ateşten indirmeden bir dakika önce tencereye bir çay kaşığı limon suyu katınız. Mısırı pişirirken suya tuz katarsanız sertleşir ve geç pişer. Mısırı haşlarken kabuklarını tencerenin dibine seriniz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver