İstanbul Eyüpsultan'da bankta cep telefonu ve cüzdan unutulduğun gören kadın, kendisininmiş gibi alarak olay yerinden uzaklaştı. Ekipler, kadının peşine düştü. Yapılan araştırmalar sonucu hırsızın kimliği tespit edilerek yakalandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eyüpsultan Göktürk Caddesin üzerinde kuaför salonu işleten Çetin Tekin cep telefonu ve cüzdanını dükkanın karşısındaki bankta unuttu. Caddeden geçen bir kadın, bank üzerinde duran cüzdan ve cep telefonunu fark ederek banka oturdu. Şüpheli kadın, bir süre etrafı gözetledikten sonra cep telefonu ve cüzdanı alarak kayıplara karıştı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
TELEFON VE CÜZDANI ALAN ŞAHIS YAKALANDI
Yaşanan hırsızlık olayı üzerine Çetin Tekin, Göktürk Polis Merkez Amirliğine giderek şikayetçi olurken güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi kadını yakalanması için çalışma başlattı. Kısa süren çalışmanın ardından cep telefonu ve cüzdanı kendisininmiş gibi alan hırsız kadın yakalanarak polis merkezine götürüldü.
İHA
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.