Kaynarca'da 33 evde yaşayanlar için 9 gün süreyle karantina uygulanması kararı verildi. Evlere giriş ve çıkışlar kapatıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bayram sonrası artan korona vakalarının ardından tekrar karantina haberleri gelmeye başladı. akyazı'da 200'e yakın evin karantinada olduğu öğrenilirken, Kaynarca ilçe Hıfzısıhha Kurulu yaptığı son toplantıda ilçe genelinde 33 kişi ve temaslılar için 9 günlük karantina kararı verdi.
GİRİŞ VE ÇIKIŞ YASAK
Alınan karar gereği karantinaya alınacak binaların giriş çıkışlarının kapatılmasına, kontrollerinin İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılmasına, ailelerin mağdur edilmemesi için ihtiyaçların Sosyal Vefa Grubu tarafından karşılanmasına karar verildi.
Öte yandan Akyazı'da da 200 ev karantinada bulunuyor.
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.