17 Ağustos 2021, 19:21
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: aSk Defteri 📓
Kosa kosa gittigin bazen de en özlegindir .. en istedigin ... Öyle hop hop Hoplaya … Ziplaya Zip Zip sekilde gidersin … Cünkü yüreginde hop hop ettigin den sakin sakin gidemezsin. .. Belki gittigin yerde de seni hop oturup hop kalkarak bekleyen vardir …kimbilir … Ve ADIMLARIN hic geri gitmesin istersin oradan … yan yana dursunlar istersin .. İtelemesin … ötelemesin istersin. Hep sarip sarmalasin istersin…..istersin iSte …
Bazen de bir ADIM atarsin ve sonrasinda 10 … 20 … 30 …40 ADIM geri gitmek zorunda kalirsin ... Yüzün önüne dönük ayaklarin geri geri gider. …Kücük bir kiz cocugu gibi mahsunluk cöker ... Yapacak birsey kalmaz geri geri gitmekten baska… hic birsey ... Koskoca bir AMAN asilir kalir havada... AMAN Hangi cümleye koysan sigamaz .. yalniz bir AMAN …. O AMANNNN sevincte ADIMLARINI nasil atacagini sasirdigin Evet yaaaa…iste bu … diye baslayan cümlelere dönüssün istersin umutla. … Ya da o AMAN’lari alip … o AMAN’lari yaratanlarin kafasina kafasina calmak istersin hirsla ... 
Bazen de ileri dogru gittigini zannedersin ama BASIN arkada … geride biraktiklarinda …sonra bir bakmissin aslinda hic gitmemisin … ADIMLARIN yerinde saymis … yalnizca ….
Bazen de hic ADIM .. MADIM atmak istemez canin … Yorulursun … usanirsin … bikarsin ya da bütün yapacaklarini yaptigini düsünürsün .. yada hicbirsey düsünmezsin … düsünmek … istemezsin ve öylece durursun … İstersin ki ben durayim hayat benim önümden akip gitsin … ben bakayim ... Elimi cenemin altina dayatip .. söyle dudaklarimda hafif bir tebessümle film seyreder gibi seyre dalayim …
Hayat, ne tuhaf…insanlar … insanlik halleri daha da tuhaf…
ADIMLAR …Uzun .. kisa …yavas ya da hizli nereye götürür .. nerelere birakir…nerelerden gecer….nerelerde kalir ve kimlerin ADIMLARINA karisir ve birlikte yol alir yada bir noktadan sonra ayrilir …
AMANNNN iSte ….
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
| |