Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2021, 00:36   #186
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aSk Defteri 📓

Üzüldüm bu aksam cooook …agladimda biraz …
Olasi hayatlarima … tam yasayasaken kiyisindan döndügüm yada hic olasi bile olmamis hayatlarima … ardimda biraktigim anilarima ve belki de hic yasanmayacak zaman araliklarima … ve geride kalan güzel anlarima .. üzüldüm … agladim … güldügüm ne varsa.
Üzüldüm coookk ..
Bütün eski aSklarima … yarim kalmis yada hic yasanmamis ve de yalniz yasadigim aSklarima ... Belki en cook en yalniz yasadigima ... Taaaa en derinlerimde sicakligini hissederken elimi bombos birakanlara ...
Bir zamanlar gözlerimde piriltilara .. dudagimin kenarinda biranda hic sebepsiz ve saskin tebessümlere neden olanlara …
Üzüldüm bu gece …
Bütün söylenemeyen sözlerime … bosluklarini doldursun diye biraktigim havada kalan cümlelerime … satirlarin arasina gizledigum görmezden gelinen bütün hissettiklerime … ve bazen damla damla bazen güldür güldür ve bazende hafif boynu egik kelimelerime …
Üzüldüm …
Hevesle bekledigim bir türlü gelmeyen anlarima … icimde kalanlara … bazen durduramayip akittigim bazen de en gizli kuytulara sakladiklarima ...
Üzüldüm coook ...
Anlamlar yükledihim … deger verdigim … önemsedigim .. en yakinimda bildiklerime …
Üzüldüm ...beklenilmeyen aldanislara .. davranislara …, gölgeli sonuclara ...
Üzüldüm iSte öyle … hic beklemesigim bir anda …Geldiler … birini duyan digerleri de pesi siraa döküldüler …Sadece gecenin karanligu ve yildizlar eslik etti bana …
SSssssTtt kimseler duymasin … bilmesin görmesin aramizda ...
Üzüldüm ...Bir daha ki hüzüne kadar icimden gecenleri sarip sarmalayip kaldirdim simdilik …

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan