Köpeğim Uyan
Oyuncular elele tutuşarak bir halka oluştururlar. Halkanın ortasına bir sandalye konur, altına da bir eşya bırakılır. Çocuklar arasından gönüllü bir kişi köpek olarak seçilir ve bu kişi ortadaki sandalyeye oturtulur.
Sandalyenin altına konan eşya köpeğin kemiği olur. Çocuklar hep beraber “Köpeğim Uyu!” dediği zaman köpek gözlerini yumar. Bu sırada öğretmen bir çocuğa işaret eder, o da sessiz adımlarla sandalyenin altındaki kemiği alır, yerine döner. Çocuklar yine “Köpeğim Uyan!” diye seslenir. Çocuk sandalyeden kalkar, kemiğini alan kişiyi bulmaya çalışır, kemiğini bulamazsa aç köpek olur. Yeniden sandalyesine döner.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|