Gaziantep’in İslahiye ilçesinde sınıfta öğrencisine şiddet uygularken görüntülenen öğretmen açığa alındı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bir okulda öğrenciye bağırarak darp ederken cep telefonu ile görüntülenen öğretmen hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
"AÇIĞA ALINMIŞTIR"
Açıklamada, "Bazı basın mecralarında ve sosyal medyada ilimiz İslahiye ilçesinde bulunan bir okula ait olduğu anlaşılan sınıf içerisinde şiddet içerikli görüntüler yer almıştır. Bahse konu görüntülerde yer alan öğretmen hakkında soruşturma açılarak bugün itibarı ile açığa alınmıştır. İdari süreç devam etmektedir" denildi. (İHA)
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.