Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2021, 22:20   #1
Çevrimdışı
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Endonezya'da 5.9 büyüklüğünde deprem




ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Endonezya'daki Sumatra Adası açıklarında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Endonezya'daki Sumatra Adası açıklarında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin ardından ise tsunami uyarısı yapılmadı.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Endonezya'nın kuzeybatısında yer alan Sumatra Adası açıklarında 6,4 kilometre derinlikte 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Endonezya Meteoroloji, Klimatoloji ve Jeofizik Kurumu tarafından yapılan açıklamada ise, depremin 6.2 büyüklüğünde olduğu ve depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadığı aktarıldı. 50 milyondan fazla kişiye ev sahipliği yapan Sumatra Adası'ndaki depremde can ve mal kaybı bildirilmedi.
Endonezya'daki Bali Adası'nda 16 Ekim'de meydana gelen depremde 3 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Ülkede geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde ise bir hastane de dahil olmak üzere çok sayıda bina yıkılmış, 50'den fazla can kaybı yaşanmıştı.
(İHA)

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan