Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2021, 13:22   #1
Çevrimdışı
CyBeR Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ev sahibi ile tartışan yabancı uyruklu kişiler, iki evi ateşe verdi




Beyoğlu’nda, ev sahibi ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışan yabancı uyruklu kiracılar, iki gecekonduyu ateşe vererek kayıplara karıştı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yangın, saat 06.00 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre gecekondu sahibi ile kiracıları arasında alacak verecek meselesi nedeniyle önceki gün tartışma çıktı. Sabah saatlerinde gecekonduların bulunduğu alana gelen iki kişi yanlarında getirdikleri yanıcı maddeler ile iki gecekonduyu ateşe verdi.

PATLAMALAR YAŞANDI

Yangın sırasında gecekonduda yaşanan patlamalar paniğe neden oldu.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yanan gecekondulardan birinin sahibi olan Mithat Şancı, "Komşumun gecekondusunu yaktılar. Para davası yüzünden. Ondan sonra bana sıçradı. Benim gecekondu da yandı. İki kişiydiler. Ellerindekileri benim çatıya attılar” dedi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, gecekonduları yaktığı iddia edilen iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

(Alıntı)

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan