Emre Belözoğlu şova devam ediyor! Hatay'ı farka boğan Başakşehir, Süper Lig devlerinin önüne geçti
Süper Lig'in 15. haftasında Başakşehir, deplasmanda Hatayspor'u 3-0 yendi. Aykut Kocaman yönetiminde düşme potasına kadar gerileyen turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu koltuğu devraldıktan sonra oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4. sıraya yükseldi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emre Belözoğlu'nun Başakaşehir'i durdurulamıyor. Turuncu-lacivertli ekip, Hatayspor engelini de 3 golle geçerek ligde maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. 2 GOL PENALTIDAN GELDİ
Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Başakşehir'in gollerini 8. ve 27. dakikada penaltıdan Aleksic, 45+4. dakikada ise Okaka kaydetti. Bu galibiyetle çıkışını sürdüren Boz Baykuşlar, Süper Lig'de maç fazlasıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önüne geçti.
haberler.com
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |