Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2021, 18:30   #8
İpek-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Kalbim.Net > ve < Geveze.Org > Sunucu Sahibi - Eternity ile Röportaj

Hasan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<ReSeT> Merhaba Eternity, Nasılsınız?

<ReSeT> Roportaj teklif'imizi ZORLA kabul edip bize güzel bir söyleşi sundugunuz için teşekkür ederim. ( Eternity )

<ReSeT> Son birsey daha söylemek istermisiniz burdan IRC kullanıcılarına ?

<Eternity> Rica Ederim.
<Eternity> IRC'e girmeye devam edelim.
<Eternity> Saygı Sevgi ve Selametle.

<ReSeT> Bende IRCForumlari.Net kullanıcıları adına size teşekkur eder, başarılarınızın devamını dilerim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hasan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Söylesi Arasında Eternity İle Bir Görüştüm ve IF Forumunda ( Geveze.Org - Master - Eternity ) Bir Antipati Oldugunu Dile Getirdim Kendisine.
Yani Herkes Onlara Yazıyor Ama Cevap Alamıyorlar Aslında.
Bunu Kendisine Anlattım ve Kendisinin Verdigi Cevabı İleteyim Size.

<Eternity> Yaklasık 2 Yada 3 sene'dir IRCForumlari.net şifremi hatırlamıyordum.
<Eternity> Yazılanlarıda gerçekten görmedim haberimde yoktur.
<Eternity> Ama yazılanları okudum şuan ve gerçekten bizimle alakasız konulardır.
<Eternity> Ama cevabım gerçekten klasik gelecek sizlere.

<Eternity> Ben herkesin fikrine saygı duyarım herhangi bir rahatsızlığım yoktur, sonuçta eleştirilmek iyidir.
<Eternity> Tr'nin user bakımından en büyük sohbet sunucusunun bir ortağı olarak gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Röportaj (söyleşi) süperdi, zevkle okudum !

Congratulations - Good luck ... <@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> + <@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]>

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan