| Altay - Çaykur Rizespor maçına Gedson Fernandes damgasını vurdu!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Altay - Çaykur Rizespor maçına Gedson Fernandes damgasını vurdu!
Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Altay ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşırken mücadeleye damgasını vuran isim performansıyla Gedson Fernandes oldu. İlk maçında yedek başlamasına rağmen asist yapan, ikinci maçına ise Altay karşısında çıkan Gedson, Süper Lig'de en çok ikili mücadele kazanan futbolcu oldu.
Ara transfer döneminde Beşiktaş ile Galatasaray, Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak için mücadele ederken transferin kazananı siyah beyazlılar olmuş ve oyuncuyu sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiralamıştı.
Çaykur Rizespor formasıyla ilk kez geçen hafta Adana Demirspor karşısında boy gösteren Gedson Fernandes, sonradan oyuna dahil olurken ilk maçında asist katkısı yapmıştı.
Görev aldığı süre boyunca istekli oyunuyla dikkat çeken 23 yaşındaki orta saha, iyi oyununu İzmir'deki Altay deplasmanında da sürdürdü.
Müsabakaya 11'de başlayan Gedson, güçlü fiziğiyle sahanın en mücadeleci ismi olurken istatistikleriyle tüm futbolcuları geride bıraktı.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |