Cevap: IF - 9. Hafta Polemiği: Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü vb. Günlerin Sizce Asıl Amacı Ne?
Ben tabiatım gereği sevdiklerime hediye vermeyi seviyorum, sen deli misin sürekli hediye veriyorsun demesinler diye de hediyeyi alsam bile vermek için genelde doğum günleri ve böyle günleri beklerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir de sanırım insanların tek bir amaca yoğunlaşıp birleşmesi beni mutlu ettiğinden bu gibi günler çok da kötü gibi gelmiyor ancak odak noktasının bu günler olması, bugün de hediye almayınca ya da sürpriz yapmayınca sanki o kişileri sevmiyormuşsun gibi davranılması da çok saçma geliyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bazen alınan ufak bir çiçek bile yeterlidir, yeter ki kişinin gerçekten içinden gelsin.
Her şey tadında ve abartmadan güzel, özellikle de böyle şeylerin gösteriş amaçlı dejenere edilmesi de beni çok rahatsız ediyor. Yani insanoğlu güzel olan bir çok şeyi bile mahvetme özelliğine sahipken amacı belli böyle şeyleri daha çok zıvanadan çıkarmasa olmuyor ne yazık ki... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |