Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2022, 16:10   #1
Çevrimiçi
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sokağa çıkma yasağının süresi uzatıldı




Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sokağa çıkma yasağının başlama saati 22.00'den 17.00'ye çekildi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sokağa çıkma yasağının başlama saati 22.00'den 17.00'ye çekildi.
Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, sokağa çıkma yasağının 17.00'de başlayacağını ve 08.00'de sona ereceğini duyurdu.
Sokağa çıkma yasağı süresince sokakta tespit edilecek tüm sivillerin düşman keşif ve sabotaj gruplarının üyesi olarak kabul edileceği uyarısında bulunan Kliçko, sivil Kievlilerin durumu anlayışla karşılamasını ve evlerinden çıkmamalarını istedi.
Kliçko, Rus güçlerinin Kiev'e saldırılarının önlendiğini, kentin Ukrayna askerlerinin kontrolünde olduğunu vurgulayarak, şehirde düşmanın sabotaj gruplarının bulunduğuna dikkati çekti ve halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Düşmanın havadan saldıracağı uyarısında da bulunan Kliçko, zor olacağını fakat bu durumu atlatmaları gerektiğini ifade etti.
Rusya, Ukrayna'ya saldırı başlattığında başkent Kiev başta olmak üzere bazı şehirlerde saat 22.00'den 06.00'ya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.
AA / Ruslan Rehimov - Güncel

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan