Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2022, 08:08   #1
Dedecan61 Doğrulanmış Üye
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çebi'den Sergen Yalçın açıklaması!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

Sergen Yalçın bizim kıymetlimiz. Onun da yıpranmasına izin vermem, kulübe ileride tekrar geri dönecek.

Sergen Hocamızın altını ben oymadım. Asla yapmadım. Kim şampiyon olmak istemez ? Böyle bir şey olabilir mi ? Sergen Yalçın, müzemizdeki son 3 kupayı getiren hocamız.

Sergen Yalçın'ın istediği transferlerin birçoğunu yaptık. Hocamız da memnundu. 2 kez Beşiktaş'ı düşündüğü için bırakmak istediğini söyledi. İki kez önledim artık üçüncü de kabul etmek istedim.

Sergen hocamızın altını oymuşuz. Ben oymadım, söyleyeyim. Hocasının altını oymak isteyen başkan, ödemeleri yapmaz. Bu muhabbetleri neden yaptıklarını da biliyorum. Seçim geldi, seçim.

1
CyBeR bunu beğendi

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver