Konu: 10 Numara
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2022, 14:23   #1
Zeynepcim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 Numara

On numara..

Hayatınızı muhakak alt üst eden yaşanmasını hiç istemediginiz lakin hayatın bize attığı sutlar sayesinde güzel rüyalardan kabuslara merhaba dediğimiz anlar olmuştur. Olmaz mı? Dediğinizi duyar gibiyim. Kader oyunu, hayatın cilvesi gibi söylemler hiç tatmin etmez seni. Hatta kimi zaman bu kadar olurmu 90+1 de bu neyin golü diye düşünmüyor değiliz. Ah bu 90+1 ler..

Kimin hayatı on numara diye sorsam şuanda eminim alacağım cevab yok öyle bir dünya. Al diyolar sana bak bu forma Zeyno 10 numara hadi durma çık sahaya. Nasıl kolay söylüyorlar bı bilseniz. Belki haklılar belki koşmak gerek çıkmak gerek o sahaya ama hiç antrenman yapmamış Zeyno nasıl karşı koyacak o sutlara. Dusucek dizi kanayacak, dusucek sakatlanıcak. Bu kadar yarayla nasıl galibiyeti gogusleyecek bu maçta. Ben böyle düşünürken her ne kadar antrenorum dediğim (babam) olmasada yanımda adını zikrettigim her anda daha sıkı sarılıyorum bu maça.

Düşerim ! Kalkarım Yara alırım kanarım. Bana sunulan bu maçta 90a golümü çakarım.. Ey hayat ! Belki giyemem bende 10 numaralı forma ama asla kalmayacağım uzatmalarına..Belki handikap atamayacagim sana ama zeynonun olacak bu maç 1-0 da olsa..

Yüreğini kanatan herşeye inat sende bir gol at
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan