Cevap: Yeni bir forum ne kadara malolur arkadaşlar?
Üye diyorsunuz ama aktif 30-40 kişi olsa zaten bana yeter milyonlar üye olsun istemiyorum ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya aslında biraz çevremde var aslında.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üye toplayabileceğim bir sürü online oyun var.. Hatta popüler bir oyunda şu an üst yönetimdeyim..
Gamer bir arkadaş çevrem de var yani kişiler bulunur bir şekilde .d
ASP Word Press diyorsunuz da ben cidden bunlardan hiç anlamıyorum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu şeyler keşke bir ders kurs falan olsaydı ya..
İstediğim tasarım mesela technopatın tasarımı harika.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şık, sade.
Benim forum konusunda açıkçası korktuğum şey şu: Saldırıya falan uğramak emeklerimizin boşa gitmesi.. Kurtaramamak falan.. Üyelerimizin bilgisinin çalınması..
Öyle bir şey olursa çok üzülürüm. Üyelerim olacak insanlara büyük haksızlık olmuş gibi olur..
Öyle forumları yedeklemeyi falan öğrenmem lazım bir şekilde..
Bilmiyorum ama çabuk öğrenirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siz başarıyorsunuz da ben neden başaramayayım ki.. Neden ön yargı olsun ki belki kişi olarak sevmeyebilirler ama ben yönetici olarak istenen biriyim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bir çok oyunda falan lonca filo alyans bir sürü kişiye falan yöneticilik yaptım hep de eşitlikçi davrandım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kimseye karışmadım.. O yüzden de seviliyordum ve seçiliyordum sürekli.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben karşımdakine haksızlık yapmam ki hayat felsefeme aykırı.. Ban denilen şeyi zaten küfür ve reklam dışında saçma ve gereksiz bulan biriyim.. Gerçekten ama bir yerlere emek verip sonra egoist adminlerce nickimin üzerinin çizilmesinden sıkıldım.. İnsanların kafalarında kurdukları ön yargılarla insanları yargılamalarını sevmiyorum. Üyelerinin sayesinde tık kazanıyorlar reklam paraları kazanıyorlar ama onları kolayca harcıyabiliyorlar.. Satılma olaylarına falan girmiyorum mesela.. İlk üye olduğum gerçekten severek takıldığım tek forum olan yerden mesela o yüzden soğumuştum.. Yani emeğe saygı yok maalesef çoğu yerde o yüzden kendimce bir yer olursa bir de oram oluştururum zamanla büyür forumum diye düşünüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim paraya ihtiyacım yok ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Google ads reklamları falan..
Ben özgün bir ortam oluşturmak istiyorum..
Sizlerde bir yerden başlayıp forumlarınızı bir yere getirdiniz.. Mega, tutku, forumunuz , deniz falan bu boyutta bir forumum olsa yeter bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sonuçta zamanla oluyor bu şeyler.. Dediğim gibi 20-30 online kişi ve
Sizin forumları geçtim Qasem bile forum sahibi oldu asdahjdas.. Ben neden başaramayayım ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O kadar da eziklemeyin beni siz beni gerçekte fazla tanımıyorsunuz sadece görüdüğünüz kadar yorumluyorsunuz işte öyle soğuk birisi değilimdir ben.. Neden insanlar bana ön yargı duysun ki ben kimseye kötülük yapmadım , üye olduğum her forumda oraya faydalı olmaya çalıştım kendimce.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben o kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum. Sözlük mantığı hiç bana uygun değil ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte keşke sizler biraz yardımcı olsanız.. Ben bu konuyu onun için açtım zaten.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
Konu Never Give Up tarafından (28 Mart 2022 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.
|