Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2022, 03:31   #10
Never Give Up
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni bir forum ne kadara malolur arkadaşlar?

MoHaC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dostum sen verilen cevapları yanlış yorumladin sanirim...kimse seni kötülüğün ya da işi yapamaman için birsey dememiş tek tek okudum hepsini
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
emin ol sana cevap veren herkes bu işlere yıllarını vermiş kişiler...forum süreklilik ve akicilik isteyen bir iş her zaman insanların önüne taze şeyler koymalisin ki talep çok olsun...kendin zaten olaya çok hakim olmadığını söylemişsin ki ekibini nasıl yonlendireceksin? Bu işi bilen kişilerle sağlam bir temel kurup binayı onun üzerine yapman gerekir...ben forumu acayim üye toplarım kafasıyla çıkılmaz bu yola...önce ekibini kuracaksın,sistemini kuracaksın sonrası zaten gelecektir ama uzun zaman alacaktır...umarım.başarılı olursun

Yok kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eleştiri de yapabilirler sorunn değil ama o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum bana yol gösterecek birisine ihtiyacım var sadece bana öğretecek teknik şeyleri..

#SOMA

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan