|
Gülümse Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
"Yine de hayatımda derin yaralar bırakan kimseye kırgın değilim." Ahhh cancazımm ahh, bu kelimeyi söyleyebilecek olgunluğa erişebilmemiz o kadar çok acı gerektiriyor ki... Birilerinin arkasından atar gider yapan insanların çoğu o konuda yeterince acı çekmemiştir...
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm yine yürekte bir yerleri çok sağlam deştin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben affettim gerisini Allah'a bıraktım canim o en güzelini bilir..
Okuyan güzel yüreğine teşekkür ederim tatlım :*
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:01 -->-> Daha önceki mesaj 03:00 --
Çok fazla değer verdik çünkü güzel sevdik ama sevilmedik sadece aşk değil arkadaşlık dostluk içinde geçerli bu değer ..
Okuyan kalbine teşekkür ederim canım
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:07 -->-> Daha önceki mesaj 03:01 --
Çok fazla değer verdik çünkü güzel sevdik ama sevilmedik sadece aşk değil arkadaşlık dostluk içinde geçerli bu değer ..
Okuyan kalbine teşekkür ederim canım:*