Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2022, 03:07   #4
MaVi_eSiNTi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kırgın değilim...

Gülümse Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Yine de hayatımda derin yaralar bırakan kimseye kırgın değilim."

Ahhh cancazımm ahh, bu kelimeyi söyleyebilecek olgunluğa erişebilmemiz o kadar çok acı gerektiriyor ki... Birilerinin arkasından atar gider yapan insanların çoğu o konuda yeterince acı çekmemiştir...

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm yine yürekte bir yerleri çok sağlam deştin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben affettim gerisini Allah'a bıraktım canim o en güzelini bilir..
Okuyan güzel yüreğine teşekkür ederim tatlım :*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:01 -->-> Daha önceki mesaj 03:00 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Meğer ne çok anlam yüklemişim birilerine!

duygulara kapiliyoruz bazen
Hak etmeyen insanlara fazla deger veriyoruz, uzulen sonra biz oluyoruz

Emegine saglik cok guzel

Çok fazla değer verdik çünkü güzel sevdik ama sevilmedik sadece aşk değil arkadaşlık dostluk içinde geçerli bu değer ..
Okuyan kalbine teşekkür ederim canım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:07 -->-> Daha önceki mesaj 03:01 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Meğer ne çok anlam yüklemişim birilerine!

duygulara kapiliyoruz bazen
Hak etmeyen insanlara fazla deger veriyoruz, uzulen sonra biz oluyoruz

Emegine saglik cok guzel

Çok fazla değer verdik çünkü güzel sevdik ama sevilmedik sadece aşk değil arkadaşlık dostluk içinde geçerli bu değer ..
Okuyan kalbine teşekkür ederim canım:*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan