Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2022, 02:31   #4
Yunus Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: UNUTULMAYANLAR

MYNET.COM

Admins: MaRaBA, Cleric, BoromiR(Sharingan), CoCoRiCo, ImSorry(goXXip), Kenshin, DefauLt, LeadeR, OrLaNDo, ByALi(Mekanik)

IRC Operators: Sonsuz, DeLTa, AngeLica, Unknown, aLTaN, Obscure, Choice, KaCaK, AsiL, HarzemSah

Channels: #yardım, #mynet_edebiyat, #mynet_cafe, #vampires, #manyaks, #rock, #islam, #hadis

Users: Ajan, LogiN, tobLeron, WampireS, AtLaS

Bots: MerLyn, Aristotle, Majere, Neutrum

mIRCs: Mynet için yazılmış helper, oper bütün scriptleri severek kullandım.User olduğum zamanlarda genelde Yuzuk Script'i kullanırdım.Sade ve güzeldi.Sevgili Volkan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] online olduğunda PRoFeSSioNaL is online benzeri bildirim gelirdi 😁 Bu arada DefauLt'un yaptığı Siber 2 IDEA da severek kullanırdım.

Anılardan bir kesit: Bir ara AtLaS istanbula gitti şirkete nasıl olduysa sunucuya buna verdiler Şirketle arası bozulunca, oper admin şifrelerini arkadaşlarına yaydı.MerLyn'i falan attı.Herneyse reelden arkadaşıma da ircpolice'nin şifresini verdi.Yanımda girdi şifreyle admin oldu.Gıcık olduklarına Xline falan attı.Telnetten yetkilerin silinmesi fazla uzun sürmedi tabiki Ama eğlenceli bir geceydi

Şimdilik sadece Mynet'i yazmam yeterlidir

Konu Yunus tarafından (27 Nisan 2022 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan