MYNET.COM Admins: MaRaBA, Cleric, BoromiR(Sharingan), CoCoRiCo, ImSorry(goXXip), Kenshin, DefauLt, LeadeR, OrLaNDo, ByALi(Mekanik)
IRC Operators: Sonsuz, DeLTa, AngeLica, Unknown, aLTaN, Obscure, Choice, KaCaK, AsiL, HarzemSah
Channels: #yardım, #mynet_edebiyat, #mynet_cafe, #vampires, #manyaks, #rock, #islam, #hadis
Users: Ajan, LogiN, tobLeron, WampireS, AtLaS
Bots: MerLyn, Aristotle, Majere, Neutrum
mIRCs: Mynet için yazılmış helper, oper bütün scriptleri severek kullandım.User olduğum zamanlarda genelde Yuzuk Script'i kullanırdım.Sade ve güzeldi.Sevgili Volkan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] online olduğunda PRoFeSSioNaL is online benzeri bildirim gelirdi 😁 Bu arada DefauLt'un yaptığı Siber 2 IDEA da severek kullanırdım.
Anılardan bir kesit: Bir ara AtLaS istanbula gitti şirkete nasıl olduysa sunucuya buna verdiler

Şirketle arası bozulunca, oper admin şifrelerini arkadaşlarına yaydı.MerLyn'i falan attı.Herneyse reelden arkadaşıma da ircpolice'nin şifresini verdi.Yanımda girdi şifreyle admin oldu.Gıcık olduklarına Xline falan attı.Telnetten yetkilerin silinmesi fazla uzun sürmedi tabiki

Ama eğlenceli bir geceydi
Şimdilik sadece Mynet'i yazmam yeterlidir