Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2022, 17:43   #362
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aSk Defteri 📓

herşeyin bir zamanı var … zamanla anlıyor bunu insan .. birşey yaşanacaksa illaki yaşanıyor bazılarının şansına bol miktarda acı düşüyor .. bazılarının olağanlık .. mutluluk demiyorum .. çünkü kimse mutlu olamıyor hayatta gelip geçici şöyle bir yalayıp geçen küçük mutluluk anları dışında mutlu yaşam diye birşey yok sanırım … herkesin az ya da çok bir olmamışlığı var biryerlerinde kimi farkında … kimi değil … kiminin umurunda … kiminin değil … öncelikleri farklı belki .. önemli olan bunun boyutu ve insanın hayatında kapladığı yer …
Neyse ben'den bana fazla serbest ipin ucu kaçmış cümleler kurdum farkındayım en iyisi içinin aydınlığına en kısa zamanda kavuşman dileğiyle bağlayayım...sen karanlıkları değil aydınlıkları yaşamayı o kadar hak ediyorsunki şüphesiz herkez bunu hak eder belki ama incelikli insanlar daha da hak eder … çünkü onlar bir kırıldı mı hayatları hep o kırıkları yapıştırmakla geçer ve bir türlü tutmaz tutsa da eskisi gibi olmaz ….

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan