Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2022, 14:51   #10
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: join ip adresinin tamamını görme

High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anlaşılır açıklama için çok sağ ol Feragat Hocam. Evet benzer Kodlar mevcut Cesuryurek, hocanın yazmış olduğu Kod var onu denedim olmadı yani hatalı gösteriyordu kaldırmak zorunda kaldım. Mylife hocamın vermiş olduğu konuyu inceledim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Oradan almış olduğum KOD düzgün çalışmadı.
Ek olarak böyle bir KOD vardı onu da denedim kendi ip adresimi gösteriyordu $ip olan kısımı userip şeklinde değiştim ama yine olmadı
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:PART:#: { echo $colour(part) $chan $+([,$time(hh:nn:ss),]) *** Çıkış: $nick ( $+ $ip $+ ) # | updatenl | haltdef } on ^*:JOIN:#: { echo $colour(join) $chan *** $+([,$time(hh:nn:ss),]) Giriş: $nick ( $+ $ip $+ ) # | updatenl | haltdef }

Sunucu içerisin de userip kapatıldığı için sanırım bu hatalarla karşılaşıyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:49 -->-> Daha önceki mesaj 12:46 --

Aslında Feragat Hocam HsN, Hoca bir kodum ile alakalı düzenleme yapmıştı girişleri görebilmem için.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $regex($1-,/Client connecting (at|on port) (.+)\: (.+) \((.+)@(.+)\)/Si) { var %:port = $remove($regml(2),$chr(40),$chr(41)) var %:ip $iif(%:port == !6667,$gettok($regml(5),-2,41),$remove($regml(5),$chr(40),$chr(41))) var %:nick $remove($regml(3),$chr(40),$chr(41)) echo -st 3Giriş:4 %:nick 3nickli kullanıcı0 (4 %:ip 0)3 ip üzerinden bağlandı. } if $regex($1-,/Client exiting/Si) { if $regex($1-,/Client exiting\: (.+) \((.+)@(.+)\) .+/Si) { var %_cnk = $regml(1), %_cit $regml(2), %_cip $token($regml(3),1,32) } elseif $regex($1-,/Client exiting at .+: (.+)!(.+)@(.+)/Si) { var %_cnk = $regml(1), %_cit $regml(2), %_cip $token($regml(3),1,32) } echo -st 14Çıkış: IRC`den Çıktı: $+(%_cnk,!,%_cit,@,%_cip) (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
type="text/javascript" src="https://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js"> Girişleri Status görüyorum echo kısmına 'a' aktif pencerede de göster dediğim de istediğim oluyor ama bu sefer de 2 tane giriş ve çıkış görüyorum haliyle.

Aynen dostum, görürsün ama her kanalda ayrı ayrı normal şekilde görebilmem için bir böl-parçala/dağıt işlevi gerekir. User çıkış yaptığında $comchan tanımı ve echo ile bulunduğun kanallara tek tek çıkış mesajını göndermek lazım.

Telden yazıyorum ama kabaca kalıp şöyle olmalı

On quit {
While (bulunduğun kanallar koşulu) {//$comchan ile yapılabilir
Echo $comchan(nick, %değişken) mesajın
İnc %değişken
}
}

Gibi.
Mantık böyle olmalı.
Ayrıca: token veya regexle de yapılabilir.
Kolay gelsin

mircscripting.net

Konu Feragat tarafından (05 Temmuz 2022 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan