Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2022, 23:28   #6
gLine
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Script Türkçe ( i,ş ) Karakter sorunu ( Farklı Ülke )

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha önce eklediğiniz ama çalışmıyor dediğiniz varsa onları silip yenisini ekleyin tabiki veya remote kısmında yeni bir sayfa açıp ekleyin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başka bi pc'e yüklediğimde script'i sorun yok , Fakat ben bu mirc'i exe'lerken Türkçe seçmiştim diğer pc üretimi farklı ülke klavyesinde dediğim gibi şçüö yok , bundan dolayı olabilir mi bu hata ?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28 -->-> Daha önceki mesaj 23:27 --

High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
gLine, ben mIRC 6.35 kullanıyorum Pc de C kısmına kurmuştum aynı sorunu yaşadım KOD ile de çözemedim sonra kaldırdım ve Pc de D kısmına kurdum şuan herhangi bir karakter sorunu yaşamıyorum Pc ile alakalı da olabiliyor sanırım o yüzden istersen C de ise Sistem dosyaları kısmına değil de var ise D yada E falan varsa ayrılmış bir bölüm oraya kurup bi dene istersen.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deniyorum teşekkür ederim yardımın için.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan