Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2022, 11:28   #6
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her yönetim kendi yandaşlarını mı topluyor?

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En azından bu durum bizim forumumuz için geçerli olan birşey değil. Kişi ayırt edilmeden nasıl karar verildiğini kendi gözlerimle görüyorum. Şuana kadar tanık olduğum en iyi şekilde yönetiliyor diyebilirim burası için.

Cogu kankası yonetimin? Ne diyorsun buna?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:26 -->-> Daha önceki mesaj 11:25 --

Araz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Söz konusu tamamen güven. Bu forum neler gördü neler. Sırf zarar vermek için yönetime girip forumu 10yil geriye götürmeyi başaran adminler mi dersin,ego savaşları mi dersin.. şuan gayet akıllıca şeyler yapıyorlar. Bildikleri güvendikleri adamlarla yola çıktılar.

Belkide doğrudur tabii öncesini bilemem
2019 giriş 🤭 dediğiniz gibi mesela ben yönetime girsem zarar veririm ondan beni almıyorlar

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:27 -->-> Daha önceki mesaj 11:26 --

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Naabsınlar?

Bizi alsınlar tonik ala ala alaaaa

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:27 -->-> Daha önceki mesaj 11:27 --

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
…..

amannn
vazgeçtim

De kızz deee aaaa hatrım kalır üzülürüm:*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:28 -->-> Daha önceki mesaj 11:27 --

Kisi ayırt edilmeyen forum görmedik pek
Burasıda dahil sevgilisinin ustune foruma verenleri bilem gördü bu gözler sjssj

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan