Cevap: Her yönetim kendi yandaşlarını mı topluyor?
Bu forum kac yonetim gordu bilmem ama kimseya yandas olacak kadar yakın olamamısım demek ki, oy ben bana kıyamam minnos kalbim pıt Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burada birilerinin rahatca eglenebilmesi ve bu eglencenin ya da bilgi paylasımının saglıklı bir sekilde guvende tutulabilmesi icin yeri geldi uykusundan yeri geldi vaktinden belki ailesinden zaman kesip buralara emek veren mutfak kısmında da illa ki ellerini yıkamasını bilen guvenilir kisilerle isbirligi yapılmıs olması gerekir. Sonra ben size bu notu nasıl yazardım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tower'larım filan yok ama cesit cesit meyveleri olan bahcem var her ne kadar user bir vatandas olsam da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sarma sarıcam beklerim millet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |