Olayı okuyunca nedense şaşırmadım. Beni bilen bilir; bu tip konularda sözüm senettir. Birçok kişi gibi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Fatih abiyle de yıllarca süregelen tanışıklığımız var. 2008 yılında (evet, bundan tam 14 yıl önce) kendisine o zamanın parasıyla 100 TL'lik bir mIRC domaini satmıştım. Tarih malum olduğundan ne satış konusu ne MSN yazışmaları duruyor. Keza yine o zamanlar 15-16 yaşlarında çocuktum. Forumdaki itibarı, insanlar nezdinde saygınlığı gibi nedenleri göz önünde bulundurarak domaini IsimTescil'den gönderdim. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 ay MSN'de ödeyeceğim, ödeyeceğim diye oyaladıktan sonra ortadan bi' kayboldu. Tekrar 2-3 yıl sonra buralarda gördüm hatırlatınca ne domaini, ne ödemesi falan yaptı. Ben de elimde delil olmadığından umursamadım. Unutmuştur dedim geçtim. Herhangi bir kırgınlığa ya da küskünlüğe de kapılmadan denk geldikçe selamımı da esirgemedim, keza kendisinin 2013 yılında GeyikChat.Net sunucusunu projelendirdiğinde de gayet durumu falan müsaitti yani.
Olay 100 TL değil, 100 TL şimdi para da değil. O zaman da belki çok büyük para değildi ama o dönemki yaşımı ve öğrenci oluşumu düşünürsek, benim için o zamanın şartlarında iyi bir paraydı. Domain kaydetmenin 10 TL olduğu dönemlerden bahsediyorum. Sözün özü; bu anımı neden paylaştım? Keşke @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o zaman bu paranın üzerine yatmayıp ödeseydin de, ben de bu konuyu gördüğümde; bu anımı daha farklı anlatıp seni savunabilseydim abi. Ama insan yedisinde ne ise yetmişinde de O'dur derler maalesef. Mağdur olan veya iyi niyetinin kurbanı olmuş arkadaşlara geçmiş olsun.