Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2022, 00:02   #3
Ecem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşure yapan varmı ??

Chucky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık bereketli olsun.

Tsk ederimde henuz yapmadim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:51 -->-> Daha önceki mesaj 23:51 --

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapmayı bilmiyorum yiyebiliyorum ellerine sağlık

Afyt olsun

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:51 -->-> Daha önceki mesaj 23:51 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef bu yıl henüz yemedim komşulardan da hayır yok

Malesef bu yil az yapan

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:53 -->-> Daha önceki mesaj 23:51 --

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu aşureyi görünce midesi bulanan bir tek ben miyim gerçekten ?

Asure yedinmi daha once bilmiyorum ama harika tad.Ustelik icinde bir cok vitamin var mideyede zarari yok denemelisin bence

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:53 -->-> Daha önceki mesaj 23:53 --

beston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
OoOo aşure yenilmez mi yaaa..

Dün yedimmmm 😜

Eskiden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende sevmezdimmm
Sonradan fikrim deiştii..

İyi yapılan bi yerde ye braderimmn seversinn

Ama sen tiramisüüü ye alkol olanından 😉

Katiliyorum asure yenmeli

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:55 --

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hanımefendi hayatımda karşılaştığım ve tanıdığım hiçbir insan bu tatlıya hayır diyemiyor sanırım anormallik bende. bir kaşık almayı bırakın görünce bile tahammül edemiyorum.

Denemedigin icin oyle dusunuyosun

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:58 -->-> Daha önceki mesaj 23:57 --

Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel görünüyor elinize sağlık

Foto alinti ben yarın yapcam

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:58 -->-> Daha önceki mesaj 23:58 --

BeLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk tanışmamda, hayır diyemeyeceğim bir ortamda ikram edildi. içinde kuru fasulye ve nohut olunca haliyle gözlerim et arıyor tabakta. ulan diyorum ne cimri adamlar insan iki parça et koyar. meğersem tatlıymış. ./

valide hanım yapıp gönderdi millete, bizim evde yenmiyor.

Et koyanda var asureye

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:00 -->-> Daha önceki mesaj 23:58 --

aLdiana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben severim ama kendimiz yaparsak başkasınınkini yemem

Yaparsaniz bir kasede ben aliyim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:01 -->-> Daha önceki mesaj 00:00 --

Aysenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben hiç yapmadım dışardan söylüyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:16 -->-> Daha önceki mesaj 16:14 --

Nasıl oluyor

Yemelisin bence ama pastanelerde satilanlar evde yapilan kadar guzel olmuyor malesef

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:01 --

Dwight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalnız değilsin. İçinde kuru fasulye olan bir şeye tatlı diyorlar hiç utanmadan.

Asil marifet ordaki zaten.Masterchef te hic unutmuyorum cigerden tatli yapmisti birisi ovguler almisti

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Ecem tarafından (20 Ağustos 2022 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan