Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 18:10   #58
Tanem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetbagım.Com Sunucusunun Büyük Ayıbı

Missy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Laz amca nin marketine gitim yeni nick almak icin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirim var dedi bakim nicklere indirimde nicklere baktim laz amca siz 80 lerde kalin yeni nick almayin dedi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] laz amcayi dinle yeni nick almak yok kuzum

Kuzum yok ben yıllardır memnunun kullandığım nickten hem kimseden kaçmıyorum
Tarkan bile ne demiş başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin sdfghaaa

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan