Cevap: Sohbetbagım.Com Sunucusunun Büyük Ayıbı
| Missy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Laz amca nin marketine gitim yeni nick almak icin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirim var dedi bakim nicklere indirimde nicklere baktim laz amca siz 80 lerde kalin yeni nick almayin dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] laz amcayi dinle yeni nick almak yok kuzum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kuzum yok ben yıllardır memnunun kullandığım nickten hem kimseden kaçmıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tarkan bile ne demiş başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin sdfghaaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|