Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2022, 09:36   #10
Dwight
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Onyedinci Hafta Konuğu * Dwight

Larin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman bende bir kac tane sorumu sorayim :

1- Tuhaf Alışkanlıkların Var Mı?

2- Sorulmasından Hoşlanmadığın Bir Soru Var Mı?

3- Herkes 1 Kere Yapsın Dediğin Bir Şey Var Mı?

4- Mutlu bir cocukluk gecirdigine inaniyor musun ?

5- Sosyal Medyada En Çok Nerede Aktifsin?

6- Takıntılı Olduğun Bir Şey Var Mı?

7- Cevabını Öğrenmek İstediğin Gizemli Bir Şey Var Mı?

8- Karanlik seni neye Cagdastirir ?

9- Tuhaf Bulduğun Arkadaşların Var Mı?

10- Başkalarında Seni Rahatsız Eden En Sinir Bozucu Alışkanlık Nedir?

11- Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin?

12- Hayatında var olan en çok ne için kendini minnettar hissediyorsun?

Kolay gelsin

Benim için tuhaf, cins biri derler. Belki de tüm alışkanlıklarım tuhaftır, bilemiyorum. Göreceli.

Aldığım, kullandığım, giyindiğim bir şeyin fiyatının sorulmasını hiç sevmem.

Çok şey sayabilirim belki ama şimdi aklıma da bir şey gelmedi. Yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman olmak her zaman tercih edilmeli bence.

Mutlu bir çocukluk geçirdiğimi düşünüyorum zira hem sokağın hem teknolojinin dibine vurdum. İkisini de doya doya yaşadım diyebilirim.

Güncel siyaseti yakından takip ettiğim için Twitter'da daha sık vakit geçiriyorum. Başka kaynak yok çünkü.

Takıntılı olduğum bir şey yok. Belki de vardır şimdi uzun uzadıya bir düşünmem lazım. Sonradan aklıma gelirse yazarım.

Karanlık bir yerde yürürken cinler periler gelir aklıma. Bunların varlığına inanmama rağmen gelir. Diğer anlamıyla söylersem yobazlık gelir.

Tuhaf bulduğum arkadaşlarım yok. Az arkadaşım var. Mesela cami imamı arkadaşım var. Çok yakınızdır, her şeyimi bilir. Her şeyi konuşuruz.

Görgüsüzlüğe katlanamıyorum. Bu yüzden Instagram'da vakit geçirirken bunlar nasıl insanlar, hiç mi görgü adap öğrenmemişler diye düşünüyorum. Veya bende bir tuhaflık var, onlar normal.

İyi yaşamak isteyen, hayata temiz bakan insanlarla asgari müşterekte buluşabiliyorum. Bir dinciyle veya bir ırkçıyla ya da radikal fikirleri olan insanlarla bir şey paylaşamıyorum. İlla çatışıyorum. Benim de radikal fikirlerim var ama birileriyle asgari müşterekte buluşabiliyorum. Her yerde olur olmaz konuşmam.

25 yaşımdan sonra iyi ve güzel insanlarla tanıştım. Ben onları değiştirdim, onlar beni değiştirdi. Bu yönden şanslı olduğumu düşünüyorum.

Teşekkür ederim soruların için.

Konu Dwight tarafından (18 Ekim 2022 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan