Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2022, 14:23   #23
Beatrice Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çakır bey diyeceksiniz

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok tatlıymış maşallah maviş Allah Sahibine bağışlasın.🙏
masrafları çok oluyor mu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. akrabalarımın'da kedi, köpek çok besliyor ben yapamam korktuğum için. Hiç yaklasamadım ama sevimli duruyorlar da ben korkuyorum 😂😀 sdhdjdjhdk

Eskiden çok masraflı değildi büyüdükçe daha masraflı olmaya başladı yada herşeye zam geldiği için bana öyle geliyor olabilir, köpekler daha masraflı diye biliyorum mesela mamaları falan daha pahalı. Canları sağolsun çok seviyorum kurban olurum ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ilk başlarda bende mesafeliydim zilli tasma aldım hatta yanıma yaklaşırda görmezsem sesini duyayım diye şimdi beraber uyuyup uyanıyoruz her sabah 7de uyanır mesela. Korkularının üzerine gitmelisin bence
)

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:20 --

Dwight Nickli Üyeden Alıntı
Kedi köpek olan eve melekler girmez. Bize böyle öğrettiler.

Tmm hocam.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:21 --

Dwight Nickli Üyeden Alıntı
Kedi köpek olan eve melekler girmez. Bize böyle öğrettiler.

Own Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağaç kedisimiymiş ? İlk defa duyuyorum.
Ben köpekci bi adamım, tamamen talih kuşu olarak varsayıyorum kendilerini.
1 gözü kör kalınca bırakamadım sokağa. Hoş benden iyi görüyor sanki

Buda öyle inanılmaz yaramaz. Geldiğinden beri deliksiz 1 gece uykum olmadı.

Görmeyen kedilerin görenden bir farkı yok arkadaşımın kedisinin iki gözü de görmüyor o da öyle aşırı yaramaz dolap tepelerinde geziyor. Kısırlaştırdın mı bilmiyorum o zaman sakinleşir biraz.
Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bizim eski damat

Maşallah

Yeni damat hangisi Hjhjhjhj

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver