Eskiden çok masraflı değildi büyüdükçe daha masraflı olmaya başladı yada herşeye zam geldiği için bana öyle geliyor olabilir, köpekler daha masraflı diye biliyorum mesela mamaları falan daha pahalı. Canları sağolsun çok seviyorum kurban olurum ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ilk başlarda bende mesafeliydim zilli tasma aldım hatta yanıma yaklaşırda görmezsem sesini duyayım diye şimdi beraber uyuyup uyanıyoruz her sabah 7de uyanır mesela. Korkularının üzerine gitmelisin bence
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:20 --
Tmm hocam.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:21 --
Görmeyen kedilerin görenden bir farkı yok arkadaşımın kedisinin iki gözü de görmüyor o da öyle aşırı yaramaz dolap tepelerinde geziyor. Kısırlaştırdın mı bilmiyorum o zaman sakinleşir biraz.
Yeni damat hangisi Hjhjhjhj