Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2022, 17:17   #5
Chucky
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim hep beraber inşallah.

1-Savaşlarda bir çok insanlar öldü desteklediğim kimse olmadı.
2- Mustafa Kemal Atatürk
3-Bence her ikiside değil bir Padişah dir.
4-Josef Stalin olurdu sanırım şuan ki konumda.
5-Milli Mücadele olurdu.
6-kadin hakkı olarak nitelendirilen konu Ruh üflendi ise bence doğru değildir çocuk aldırmak.
7-Yaşamak güzeldir etmezdim.
8-Hz. Yusuf güzelliği kitaplarda çok okumuş tüm.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08 -->-> Daha önceki mesaj 17:44 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim.
1-16-24 vardiyası çalışırken 1 gibi eve geldim sohbet edim yazdim karşıma bir yer çıktı o şekilde başladı.
2-Bizdesohbet ilk oluşumu biliyorum ozaman da hayırlı olsuna gelip çıkmıştım,heycan li idim tüm ilgi odağı bendim şuan iyiki gelmişim burdayım benim için çok değerli olan anlami büyük olan bir aile.
3-Cok güzel dostluklar ilişkiler kurdum bir çok şeyi kanıtladım olumsuz olan uykusuz çok kaldım.
4-Pismanlik duymadım desem yalan olur sadece her ne olursa yanındayım diyip bir hiç uğruna nankörlük yapanlara üzüldüğüm olmuştur.
5-Ben hedefleri olan bir adamım hırslıyım daha fazlasını isterdim sanırım.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:17 -->-> Daha önceki mesaj 18:08 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle Teşekkür ederim.
1-Saygi,kişisel düşünmemek ve aileviyet.
2-endişeye gerek yok çok yakında seçim var.
3-Sunucumda sevmediğim insanlar ile aynı ortamda bulunuyorum benim sevmediğim insanı benim sevdiğim insanlar sevebiliyor yaptığım tavrımı belli edip muhatap olmamak.
4-Kontrol edilemeyen bir zam olarak görüyorum bunun bedeninde biz toplum olarak ödüyoruz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan