Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2022, 01:07   #25
Adem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumlar bitiyor mu?

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Önce beğenini, ardından yorumunu okudum ve zihin dünyamda bir beyin fırtınası yaparak; 2006 yılını hatırladım. Henüz ergenlik dönemlerimizde "simit" esprisini hatırlayarak tebessüm edip bu yorumu yazma kararlığına vardım. Bu forumda herkes; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denildiği zaman kültürlü, felsefik yönü gelişmiş bir insan ve zamanın üst yöneticisi olarak hatırlar. Beni nasıl hatırlar insanın kendini övmesini sevmediğim için otobiyografik bir tümce kurmayacağım. Ancak hemen hemen aynı zamanlarda bıraktık buraları. Senin bırakmana yakın, forum kiradayken bana teknik adminlik teklifi geldiğinde; seninle ilgili ısmarlama bir itibar suikastine zemin hazırlayan nasıl bilirsin? konusunun açılmasına göz yummayıp kimsenin adamı olmadığım için taşa tutuldum, ama eyvallah etmedim. 2019 yılının başlarında cereyan eden bu saçmalardan seçmeler hadisesini yıl 2022; gülerek hatırlayabiliyorsak ve aynı ranktaysak esas doğan problemlerin kaynağı bunları uygulayanlardır diyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Güzel günler, hoş zamanlar, hatırladıkça tebessüm oluşturan anılar biriktirdik. Koskoca maziye sevgiler, saygılar...

Senin güzel kalbin yeter Ongun kardeşim. Varlığın bile yeterli. Eskiyi çok güzel bir şekilde ifade ettin. Keşke o zamanlara geri dönebilsek... O bahsetmiş olduğun "Kimdir" konusunu hukuki sürece götürdüm. Hoş şahıs ceza da aldı mahkemeden. Her ne kadar ben if i bilmem, beni taklit ediyorlar, ben fenomenim, ben yazmadım karalamadım o cümleleri; Adem'i tanımam etmem dese de, somut delillerle destekleyip gerçekliğe kavuşturduk. Bir kez daha insanların sanal alemde ne nasıl karakterlere büründüğünü görmüş olduk.Bu arada avukat olmuşsun hayırlı olsun. Gönüllerdesin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan