Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2022, 11:12   #1
Çevrimdışı
Sarya Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Manisa’da ‘yaşamaz’ denilen 710 gramlık Arden bebek, hayata tutundu




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
710 gram olarak dünyaya gelen Arden bebek, 4.5 aylık tedavi süreci sonunda ailesine kavuştu. Arden bebek, tedaviyle 130 gün sonra 3 kilo 200 gram ve 40 santimetre uzunluğa ulaştı.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Seda Aykıran (27), 24 haftalık hamileyken doğum sancılarının artması sonucu Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne gitti.

Hemen doğuma alınan Aykıran, sezaryenle 710 gram ve 32 santimetre uzunluğunda erkek bebek dünyaya getirdi.

Yaşamasının çok zor olduğu belirtilen Arden bebek, sevk edildiği Salihli’deki özel bir hastanenin Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.
Hayata tutundu

Kalp ve solunum sorunları yaşayan Arden bebek, doktor ve hemşirelerin şefkatli ellerinde hayata tutundu.

Arden bebek, 130 gün sonra 3 kilo 200 gram ve 40 santimetre uzunluğa ulaşarak, zorlu yaşam mücadelesini kazandı.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan