[QUOTE=beston;1042752515]Bu kedinin kafası küçüm
Geriye kalan kısımları niye kabarık..
Tip olarakta çook uyuz bişeye benziyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)))
Yorumu yaptım bennn kaçarrrr 🙀🥸😜[/QUOTE
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, kaçma gel buraya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Bikere o kedi değil, Bihter hanım kızıma neler dedin öyle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Sen onun tipine kurban ol beyefendi, asıl uyuz sizsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))
Cinsi öyle Çünkü..
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hahaha gülmekten yan döndüm be uşşahlar tabii kaçarsın be uyanuk yarına misilleme var demi.uyanuk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Beyefendi siz mi ben mi ? Ben de çok güldüm
Beyefendi koşarak kaçmış
Yarın onun kralını bizim kız Bihter bir dövsün de, o zaman görür ahahhhh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.