|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hahaha gençler aşkı meşki felan bilmemde şu bakışlaru gören tee 5 fersah öteye kaçar görür görmez ürküldüm daa bunu görende aşkmu kalır yaw hahah... Allah kolayluk versin zatende vermesi lazum... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Beyefendi kızım da annesi gibi aşka düşman, kendime benzettim.Kızıma herkes aşık o kimseye inanmıyor. Nakışları sert hatun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. babamla kapışmışlardı, bence de korkmalısınız beyefendi çok teşekkür ediyorum ahahhhh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hanımefendi babama kızgın orada, genellikle sert bakıyor bihterim, hanımefendi çok mersi