Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2022, 15:14   #1
Çevrimiçi
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft, watchOS'i güvensiz buldu: Uygulama desteği kaldırıldı




Microsoft: watchOS, güvenlik standartlarımıza uymuyor

Microsoft, destek sayfasında Ocak 2023 itibarıyla Microsoft Authenticator iOS uygulamasına gelecek güncellemenin ardından watchOS desteğinin kesileceğini açıkladı. Apple Watch kullanıcıları artık uygulamayı saatleri üzerinden kullanamayacak.
Şirket, watchOS uygulamasını kullanımdan kaldırma kararının Apple Watch işletim sisteminin Authenticator güvenlik özellikleriyle uyumsuz olmasından kaynakladığını iddia ediyor. Microsoft, saatlerinde hâlâ uygulamayı tutanlara silmeleri yönünde uyarıda bulundu. Uygulama desteğinin watchOS ile sınırlı olduğunu, iPhone ve iPad’de kullanılmaya devam edilebileceğini belirtelim.
Kullanıcıların Microsoft hesaplarına ve desteklenen uygulamalara kolayca giriş yapmasını sağlayan, aynı zamanda tek sefer kullanımlık kod üreterek sms bekleme durumudan kurtaran Microsoft Authenticator, App Store’da ücretsiz olarak indirilebiliyor. iOS 14 ve üzeri çalıştıran cihazları destekliyor.
Bir üçüncü parti uygulama daha watchOS App Store’dan kalktı. Bu kez Microsoft, iki adımlı doğrulama uygulaması Microsoft Authenticator’ın artık Apple Watch ile çalışmayacağını duyurdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan