|
neXus Nickli Üyeden Alıntı
|
Evet etti, tek sebebi ise IRC nin ticarethaneye dönmesidir, eskiden help den yükselip root luğa çıkan bir serüven varken, şimdi parayı veren 5dk sonra root, eskiden insanlarda azim vardı şimdi herkes hedefe kolay yoldan ulaşma derdinde, insanlar kolay para kazanma, kolay mevki makam sahibi olma derdinde, yeni arkadaşlara heves olma açısından şahsım adına elimden gelen her desteği veriyorum, vermeyede devam ederim, bu camiaya uzun yıllar verdik, eski zamanlar çok güzeldi evet, gerekirse gençlerle vermeye devam ederiz, canımız sağolsun.
|
Abi şu kısmı nacizane yorumlamak istiyorum; IRC #Help alt yapısını bitiren aslında satış-talep mantığının yanı sıra IRCmobil kullanıcı protföyü oldu biraz da mobil~ kullanıcılar o kadar yoğunlaştı ve o kadar geliştiki IRC #Help yerine applet ile kısayollar çok daha önem arz etti. Aslında kuramadık şöyle cidden kullanışlı bi mobil Scripting cidden biri birgün çıkarda IRC Dünyasını mobillere %100 verim kullanımdan ekstra keyif alabilecek şekillerde entegre ederse bu konuştuklarımızın çok daha fazlasını konuşabiliriz.
He tabi senin dediğin gibi satış*talep mevzuatında çok haklısın satış yapılıyor ama inan her yer yapıyor
Her sunucunun geçmişinde var, bu dediğimi anladığına inanıyorum

Her sunucu bazen fazla rehavete kapılıyor özellikle maxi sunucular bunu çok yapıyor. Biz
#Help departmanını satmıyoruz ! yok ya? Help founder Genel sorumlu, sunucu yöneticisi, root vs. sen #Help kiralamıyorsun? evet sen #Help departmanı kiralamıyorsun ağa flag satıyorsun

Bir kaç tane istisna var Onlar kendini biliyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gayet açıklayıcıydın kardeşim teşekkürler.