Crab Cake (amerika mutfağı)
Malzemeler - 450 gr yengeç eti
- ½ su bardağı galeta unu
- 2 yumurta
- ¼ mayonez
- 1 çay kaşığı baharat karışımı (Maryland’e özgü)
- ¼ pul biber
- 2 yemek kaşığı Worcestershire sos
- 1 çay kaşığı hardal tozu
Crab Cake Nasıl Yapılır - Yumurta, mayonez, baharat, biber, worcestershire sosu ve hardalı krema kıvamına gelene kadar çırparak karıştırın.
- Ekmek kırıntılarını ekleyin, eşit şekilde karıştırın.
- Yengeç etini ekleyin, eşit şekilde karıştırdığınızdan emin olun.
- Kek şekli verin.
- 6 büyük veya 9 orta boy porsiyon çıkabilir.
- Tavada az yağ ile her iki tarafını yaklaşık 5 dakika kızartın.
- Tartar sosu ve limonla servis yapın. Afiyet olsun.
lezzet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |