Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2023, 18:20   #6
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * Sır

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sorun ıcın tsk ederım

Sır kimdir? Neler yapar ne yapmadan hoşlanır? ve hayattan beklentileriniz nelerdir?
Cevap: İstanbul dogumlu Ailende Sağlam Laz Kızıyım tek cocuk olarak hayatın vermıs oldugu sessızlık ıcerısınde devam ederek iş hayatına kendını atan meslekte Sağlıkcıyım: genelde adapte olmam gereken bır iş hayatım var onun dısında fırsat buldukca dinlenme yönünde evde zaman gecırmeyı tercıh ederım müzikle uğraşırım hobı veya keyıf dıyebilirsin iş ekıp arkadaslarımla veleybol kısa etkınlıklere katılırım arada yada en guzelı yalnızlık dusuncesı ıle kahve ıcmeye gıderım bu fazlasıyla mutlu edebılıyor benı.. ufak konser etkınlıklerı olursa katılırım ama genelde sessız sakın bır yasam tarzım vardır minnak bır kedım vardır arada onunla evde ceee oyunu oynaya bılıyorum (:
hayattan beklentım iş konusunda daha cok daha fazla gelıstırme yonunde ılerleyerek farklı yerlere gelmek olabılır onun ıcınde ugrasıyorum baska hayat ve kımseden beklentım yok sukur sadece iş konusunda daha farklı yonderlerde ılerlemek ıcınde farklı bırseyler katmam gerektıgını dusunerekten yola devam edıyorum tsk ederım..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru ıcın tsk ederım

Yeşilçamla aran nasıl ve en son seyrettiğin yeşilçam filmi Hangisi ?
Cevap: severım lakın ben tv seyretmıyorum cok nadır tv acarsam denk gelırse klasık rahmetlı saban fılmleri diyelım tsk ederım..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soru ıcın tsk ederım

Sır hanım hemşirelik mi zor djlik mi : Real sanal ayrımı yaparak cevap vermek ısterım..
real hayatımı baz alarak ısımı severek yapıyorum ve o ınsanların duasını alabılıyorum ve bu cok guzel bırsey.. ve herseyden once vicdanın rahat oluyor ve guzel bırseyler yaptıgını bılıyorsun sanal farklı bır ortam senın normal real hayatının ıcerısındekı seylerı bılmeyen toplum dıyelım ve genelde cok fazlasıyla zuhur eden düşünceler memnunıyetsızlık ayrımcılık ve daha bır cogunu gordugumuz bır ortam yane sanaldakı kımse senın real hayatınızda degıl ıcnde degıl en basıtı sanıyelık dakıkalık olan hal hareketlerınız aıle ıcerısındekı seylerınız gıbı gıbı yane cok ayrı dunya cok ayrı dusunceler cok ayrı mutluluklar huzunler vs vs sanalda sadece zorluk demeyelım ınsanlarla ugrasmask cıdden can sıkıcı bunada gerek yok herkesın kendıne has bır hayatı var ve kımse sızın hayatınızın ıcerısınde degıl..
Sır hanım bize para verir misin : Param yok (:
Sır hanım çiğköfte yapmayı biliyor musun : hayır bılmıyorum (:
Sır hanım babaannem böyle supangle yapmayı nerede öğrendi : kendısıne sormak lazım
Sır hanım başka soru sorabilir miyim : Tabi
Sır hanım sorular ne zaman cevaplanacak : işten fırsat buldukca
Sır hanım orada mısınız . kısmen

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan