Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ocak 2023, 01:54   #9
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * Sır

Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorun ıcn tsk ederım

•olmazsa olmazlarin nelerdir: ailem ve sonra: işim gercdekten ısım dıyorum cunku orası benım gercekten ayrı dünyam ve kedim yada kediler huzur buldugum tek şey sonrasında eger yorgunluk atacaksam kesınlıkle bırde üzerine müzik eklersem harıka olmazsa ıse olmazsım
•uzun bir süre olsa en çok gideceğin il nere olurdu ? bunu düşünmedim hiç ama Ankara diyebilirim .. oda sehır hastanesi için yine (:
•Bu forumda en çok kimlere guvenirsin hangi üyeler. ? öyle birşeyim olmadı hiç güvenmek ck farklı olay bu yanıltmayı bıle ögreten bırşey ve aslında eskı uyesı dahı olsam asırı ıclı dıslı guven yaratacak yane
•İtici bulduğun biri oldu mu ? ınsanlarlar davranıslarıyla hasıldır herseye ama yane hıc bır zaman oturup bu ne nedır nasıl davranıyor dıyede asla takıp etme huyum yoktur oyle bırsey sezersem uzaklasırım ama hıssedersem ki düşündügüm sey genelde emın olunan seyden dogru cıkar
•hakliya haksız ayırt eder misin ? kısmen sadece hislerim cok ıyıdır dıyebılırım tskler..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorun ıcın tsk ederım

Merhaba hayırlı olsun, benim merak ettiğim forumla tanışman nasıl oldu? merhaba cok tsk ederım cocuk yasta bır nevı radyoculuga basladım bılgısayar kullanmasını bıle bılmiyordum ama ılk ıste bana yayın almayı ogretıyorlar felan derken mutlak o ortamdakı arkadaslardan bırı davet etmıstır o zamanlar ılk yenı ogrenıcem ya herseyı dalıyordum onu yapayım bunu yapayım chat com tr o zamanlar o sekılde gelmsıtım ama o zaman eskı kısılerı tanırsan bızım kızları (: onlar bırakmazdı benı hıc o sekılde
Forum da admin olduğum dönemde bölümleri oluştururken çok konunu taşımışliğım var : ) o dönemde çok aktif değildin hep seni merak etmişimdir. Emeklerine sağlık 👏 (: senınde emegıne saglık ben tsk ederım bır ara evet baya bır konu acıyordum soyle soyleyım doyduk yane evet acmaya kalktıgım zaman konuları devamı gelıyor pes pese acıyorum (: cok ugrastım zamanında forumlada artık yane cok aramıyorum acıkcası hı su var bazen evde oldugum zaman muzık kıtap yada sarıyorum foruma bellı olur zaten (:
Ayrıca, İF senin için ne ifade ediyor? ben acık ve net sunu dıcem.. benım cok guzel arkadaslarım oldu burada kı loglar yalan haberlerde vardır konusmalarımız cıdden kulakları cınlasın ne olursa olsun ama hepsı cok guzel ınsanlardı onlar yoklar suan forumda yane gırıs yapıyorsalar bız cok uzaklastık sanalda yane ben bı ara senelerce gırmedım ınt kullanmadım yane dagıldık tabıkıde ama eskı denk gelenler dırek zaten gelıyor hemen bızı cok eskıler tanır sadece gozlerımın doldugu zamanı bılırım.. o zamanda sanal real ayrımı yoktu.. hepsi ck guzel ınsanlardı.. degısenlerede zaten sesım cıkmaz (: Sır`Yayında eskı acılmıs radyo konumdur bazen en basa ceker okurum sayfayı ve bır cogu var forumda eskı sohbetlerın dondugu donemde logları atmıstık (: .. guzel arkadaslarım oldu ve benı cok severlerdı baska bırsey ıfade etmıyor suan sadece eskıden guzel arkadasalrım oldu bu kadar emek veren herkesede tskler anısı olan guzel yer olarak o sekıdle bılmek ısterım onun dısında bırsey yok deger verenler yanımda verdıklerımde yanımda.. bunu baska bırseyle ayrım yapmadan devam ettırebılıyorsanız.. kalbınız guzeldır.. tskler

Kolay gelsin 💐

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

Konu Sır tarafından (19 Ocak 2023 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan