Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2023, 19:35   #12
Vision Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Vision

Eece Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle tebrik ederim.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Hocam aşağı yukarı 12-13 senedir çalışıyorum hiç bir IK departmanında böyle sorular duymadım (((: "
Bu cümleden sonra IK cı olarak soru sormasam kendimi eksik hissederdim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))

*Eleştirilere açıkmısınız?

* Hayatınızdaki Motivasyon kaynakları nelerdir.?

* Bize yaptığınız bir hatayı ve ondan çıkardığınız dersi anlatır mısınız ?
)) Başarılar..

Cevaplamamak için yağmurdan kaçtım doluya tutuldum (:
- Sanırım kapalıyım, yani eleştirinin geleceği kanal ve konuya bağlı.
- Motivasyonlara göre yaşamıyorum yani öyle burçlar, motivasyonlar yada meditasyonlar bana çok yapmacık ve uydurma geliyor bir şeyi yapmak istersen yaparsın istemiyorsan yapmazsın net bir çizgi bence.
- Yaptığım hata ise buraya yazılırken Kemal'i engelleyemedim, çıkardığım ders ise Kemal'e iyi bir ders vermek üzere olacak. (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])

IK departmanı bana bu soruları sorsa vereceğim cevaplar ise; ((:

- Evet eleştirilere açığım, bence herkes olmalı departmanım ve ekip arkadaşlarım tarafından eleştirilmek bana tecrübe olarak geri dönecektir.
- En büyük motivasyonum araştırmak, okumak ve uygulamak insan hayatta her şeyi yapabilir ve benim burada olma nedenim aslında motivasyonumun bir parçası, X firmasının benim hayallerimi ve özgür ruhumu kırlarda bırakıp bir tay gibi koşmasını sağlayacağından çok eminim.
- En büyük hatam ise büyük sözü dinlememek bir gün büyükbabamla bir gölete gitmiştik ve orada gördüğüm kuğuları yakalamak istemiştim gitme ikazlarına rağmen kimseyi dinlemedim ve gölete düştüm, buradan çıkaracağım ders şudur; her kuşun eti yenmez.

Konu Vision tarafından (01 Şubat 2023 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan