Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2023, 19:42   #4
Eece Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Vision

Vision Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cevaplamamak için yağmurdan kaçtım doluya tutuldum (:
- Sanırım kapalıyım, yani eleştirinin geleceğin kanal ve konuya bağlı.
- Motivasyonlara göre yaşamıyorum yani öyle burçlar, motivasyonlar yada meditasyonlar bana çok yapmacık ve uydurma geliyor bir şeyi yapmak istersen yaparsın istemiyorsan yapmazsın net bir çizgi bence.
- Yaptığım hata ise buraya yazılırken Kemal'i engelleyemedim, çıkardığım ders ise Kemal'e iyi bir ders vermek üzere olacak. (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])

IK departmanı bana bu soruları sorsa vereceğim cevaplar ise; ((:

- Evet eleştirilere açığım, bence herkes olmalı yoksa bir departmanım ve ekip arkadaşlarım tarafından eleştirilmek bana tecrübe olarak geri dönecektir.
- En büyük motivasyonum araştırmak, okumak ve uygulamak insan hayatta her şeyi yapabilir ve benim burada olma nedenim aslında motivasyonumun bir parçası, X firmasının benim hayallerimi ve özgür ruhumu kırlarda bırakıp bir tay gibi koşmasını sağlayacağından çok eminim.
- En büyük hatam ise büyük sözü dinlememek bir gün büyükbabamla bir gölete gitmiştik ve orada gördüğüm kuğuları yakalamak istemiştim gitme ikazlarına rağmen kimseyi dinlemedim ve gölete düştüm, buradan çıkaracağım ders şudur; her kuşun eti yenmez.

Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahkahayla okudum.Şunu belirtmem gerekiyor, İK cevaplarına göre en az 10 soru daha sormam gerek ama sormucam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) Kolay gelsin

2
Vision, SNOOPY bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver